Tävlingsekipage

På den här sidan presenteras klubbens medlemmar som aktivt tävlar med sin hund, samt filmer på ekipagen.

 

HTM1 FD1 FD2 Raaw Jambalaya, ”Tilli” (S55385/2009)
Anna Karlsson

Anna och Tilli bor i Linköping, och tränar agility och freestyle. Målen för 2013 är stora! Anna hoppas på SM-kval i båda grenarna, samt att certen ska rulla in! Tävlingsåret har börjat bra, då de tog sitt första cert i freestyle under påskhelgen. De tävlar i agility- och hoppklass 3, samt freestyle klass 3.

 

 

 

 

Raaw Officer Chaos, ”Turbo” (SE11833/2011)
Anna Karlsson

Anna och Turbo bor i Linköping, och har hittills gjort några få starter i freestyle, heelwork to music och agility, samt tränar rallylydnad. Målen för 2013 är framförallt diplomen i freestyle klass 1 och 2, men matte Anna hoppas såklart att det ska gå bra även i de andra grenarna som de tävlar i.

 

 

FD1 FD2 Ducklings Jr Just Jackaroo ”Tobi” (SE58680/2011)
Malin Perlskog

Malin och Tobi bor i Linköping och tränar freestyle och agility. Tobi debuterade i freestyle klass 1 straxt efter sin 1-års dag och har efter sex raka segrar tagit freestylediplomen i klass 1 och 2: FD1 och FD2, det senare lyckades de med i början av 2013. I april 2013 kommer han även att debutera i agility. Målet för resterande del av 2013 är att debutera och göra minst två starter i freestyle klass 3, samt att tävla en hel del agility och bli uppflyttad till klass 2 innan säsongen är slut.

 

 

 

Sheridogs Fitzroy ”Liam” (S28797/2008)
Malin Perlskog

Malin och Liam bor i Linköping och har tävlat i agility klass 3 och freestyle klass 1. Under 2012 tog Liam sitt första cert i agility, men har därefter haft stor otur och drabbades först av en kraftig bogledsinflammation och sedan ett trasigt korsband. Nu kämpar de sig steg för steg framåt på den krokiga vägen tillbaka till tävlingsbanan och Liams träningsliv består i nuläget av rehabilitering, men även träning med målet att få bort arbetsskallet som Liam gärna ger ifrån sig vid freestyleträning. Målet för 2013 är att kunna tävla freestyle igen och att fortsätta träna upp Liam så pass stark i kroppen att han även kan få köra agility igen någon gång i framtiden.

 

 

 

True Fairytale's Believe in me "Yax" (SE48226/2012)

 

Hanna Andersson 
Hanna och Yax bor i Lugnås och tränar i princip allt. Han har en hög arbetsvilja, speed och är en riktig allroundhund! Han tränas främst aktivt inom lydnad, rallylydnad, bruks samt viltspår, men ska få testa på agility också. Tanken är att han under året ska tävla i de flesta av grenarna vi tränar. Men resultatmålen för 2014 är att ta LP1 och bli uppflyttade i lydnaden, titeln RLD N och uppflytt i rallylydnaden, starta apellklass i spår, viltspårschampionat samt prova på lite HTM och Freestyle, eventuellt även där en start.

 
http://www.youtube.com/watch?v=EMc-1rOIwk8&list=UU_uxTUVyZdVMGB1M5lQyn3w&feature=c4-overview
 
http://www.youtube.com/watch?v=Xa6AaibLBNU&list=UU_uxTUVyZdVMGB1M5lQyn3w&feature=c4-overview

 


 

RLD N RLD F RLD A Racystar Canis Hokuspokus "Jessie" (S48970/2008)

Hanna Andersson
Hanna och Jessie bor i Lugnås och tränar väldigt varierat. Men tävlar i Mästarklass i rallylydnad, Klass 2 i agility och lydnadsklass 1. Hon är en väldigt lugn dam som måste ha hög motivation för att vilja hänga med, men det är oftast inte så svårt, bara att ta fram ett gäng kötbullar så gör hon vad som helst! Resultatmålen för 2014 är att starta Mästarklass och ta sista titeln RLD M samt plocka ihop 5 godkända resultat som gör att vi hamnar på SM-kvallistan. Inom agilityn är det att försöka nolla fler lopp. Inom lydnaden har vi inga mål just nu.
 
http://www.youtube.com/watch?v=Cb-CJDyQgWQ
 
http://www.youtube.com/watch?v=OnepiNmXpDs

 

Hanna Andersson
Hanna och Jessie bor i Lugnås och tränar väldigt varierat. Men mest rallylydnad, agility och lydnad. Våra mål för 2013 är att plocka RLD F, möjligtvis även starta avancerad, och tävla en del agility i hopp om någon pinne i vardera klasserna i 2:an och kanske starta lydnaden någon gång till.


Tävlingsåret 2012 from Hanna Andersson on Vimeo.

Agilityklass II, Huskvarna HK, 19 maj 2012 from Hanna Andersson on Vimeo.